Probeer het ook!

 

Medik8, Geavanceerde Huidverbetering

 

 Medik8 speciaal voor het verbeteren van uw huid nu ook bij PUUR & Beauty schoonheidssalon in Badhoevedorp.

Medik8 is een Award-winnend huidverbeteringsmerk en maakt uitsluitend professioneel sterke producten middels bewezen technologieën. De producten zijn parabenen vrij, bevatten geen minerale oliën en zijn niet op dieren getest.

Medik8 is een innoverend bedrijf dat zich bezighoudt met huidonderzoek en is actief op het gebied van groene farma­ceutische cosmetica (dermaceuticals) voor de diverse huidtypes. Medik8 belooft resultaten zonder irritatie van de huid.

Medik8 heeft zich toegewijd tot het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten. Met de beste ingrediënten in de juiste sterktes en met bewezen resultaat.

Medik8 heeft huidverzorgingslijnen op maat voor het oplossen van specifieke huidproblemen. Deze huidproblemen kunnen gaan over storende (acné) littekens, grove poriën, rode vaatjes. De behandelingen kunnen ervoor zorgen dat de huidstructuur verbeterd, de huid weer gaat stralen en dat de fijne rimpeltjes en lijntjes minder zichtbaar worden.

 

Bij PUUR & Beauty kunt u terecht voor een gezichtsbehandeling maar ook voor een Peeling behandeling. Een peeling behandeling is een cosmetische behandeling die de bovenste laag van de huid verwijdert, wat leidt tot zichtbare verbeteringen in de huid. Voor elk huidtype en huidprobleem is een aparte Peeling:

 

In mijn salon werk ik met de volgende peelings van Medik8

 

Superfacial Enzym Peel: Een zeer milde vorm van peel die kan worden gebruikt op alle huidtypen. De Enzym Peel kan leiden tot uitstekende cosmetische verbetering, zoals een frisser uiterlijk van de huid. Geen zichtbaar schilfer effect. Een natuurlijk alternatief voor een chemische peeling.

 

Chemische Peeling: Er zijn vier soorten chemische peelings:

 

  1. AgePeel: geschikt voor het behandelen van de kenmerken die bij huidveroudering zichtbaar worden zoals: dofheid, droge/ruwe huid, fijne lijntjes en rimpeltjes, grove poriën, zonschade en indien van toepassing een rokershuid.
  2. WhitePeel: speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van donkere vlekjes in het gezicht door pigmentophopingen. Denk aan vlekjes van de zon, na acne of hormonen.
  3. BetaPeel: maakt een onzuivere acnehuid weer rustig en zorgt ervoor dat vorming van nieuwe mee-eters en puistjes voorkomen wordt.
  4. EyePeel: geschikt om de huid rondom de ogen te versterken, zodat de eerste tekenen van huidveroudering minder zichtbaar worden.

 

Een aantal dagen na de peeling is een milde schilfering zichtbaar.

 

Hoe vaak kunt u een Medik8 Peel ondergaan?

 

Afhankelijk van uw verwachting of klacht, adviseer ik om een kuur te ondergaan van 3 tot 6 behandelingen, elke twee weken. Dit geeft het mooiste resultaat. Daarna kunt u de resultaten onderhouden door af en toe een peeling te ondergaan. Tijdens een kuur kan heel gecontroleerd de intensiteit opgebouwd worden en wordt er steeds meer resultaat bereikt.

 

Het is ook mogelijk om één peeling te ondergaan om uw huid een flinke boost te geven. Al na één behandeling voelt uw huid heel zacht aan en is de huidconditie zichtbaar verbeterd.

 

Om het maximale effect te bereiken adviseer ik om voorafgaand aan een peeling eerst een gezichtsbehandeling van Medik8 te ondergaan en de huid met de producten van Medik8 voor te bereiden (minimaal 2 weken) ook na de behandeling wordt het mooiste resultaat behaald in combinatie met de producten van Medik8.

 

 

 

Graag verwelkom ik u in mijn salon