Probeer het ook!

Couperose behandeling

Wat is couperose?
  

Couperose kenmerkt zich door de aanwezigheid van rode adertjes in het gelaat. Deze rode adertjes ontstaan door verwijding van de haarvaatjes. Normaal gesproken gaan haarvaatjes open en dicht om het lichaam op temperatuur te houden, echter bij het ouder worden wordt de huid dunner en beschadigen de haarvaatjes sneller, hierdoor blijft het adertje open staan en dit resulteert dan in een rood adertje in het gelaat. Deze adertjes hebben geen functie meer en kunnen we dus heel goed verwijderen.

 

De behandeling:

Couperose kan goed behandeld worden door middel van elektisch-coagulatie. Het apparaat zorgt voor warmte die door een uiterst dunne naald stroomt. De naald stipt de te behandelen adertjes aan en daar vindt dan ter plaatse coagulatie (bloedstolling) plaats. Deze methode wordt toegepast bij couperose, gesprongen adertjes, spider naevus en bloedblaasjes. Het mooie is dat men direct resultaat ziet!

 

Welke voorbereidingen moet u treffen voorafgaand aan een behandeling?
We raden u aan om kort voor de behandeling uw haren te wassen. In verband met korstvorming mag u tot 48 uur na de behandeling uw gezicht niet overvloedig natmaken. De korstjes moeten goed kunnen drogen zodat de behandelde plek optimaal geneest.

 

Contra indicatie:

Een couperose behandeling kan niet worden uitgevoerd als onderstaande van toepassing is:

o   Diabetes

o   Epilepsie

o   Koortslip

o   ontstekingen op de huid

o   Bloedstollingsstoornissen

o   Keloïdvorming na genezing

o   Vitiligo

o   Zwanger

 

Heeft u interesse in deze behandeling informeer dan naar de mogelijkheden contact

 

Graag verwelkom ik u in mijn salon